Službena internet stranica Općine Čaglin

Našice, HR

3°C

Odobrena sredstva za dogradnju vrtića

Odobrena sredstva za dogradnju vrtića

S adrese Ministarstva znanosti i obrazovanja na adresu Općine Čaglin stigla je izuzetno pozitivna vijest za najmlađe žitelje, a svakako i za njihove roditelje. U okviru „Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, drugi Poziv“ iz programa Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, općina Čaglin ostvarila je pozitivnu ocjenu prijavljenog projektnog prijedloga.

Za dogradnju postojećeg Dječjeg vrtića u Čaglinu odobreno je gotovo 325 tisuća eura čime će se osigurati infrastrukturni i materijalni kapaciteti za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području Općine Čaglin.

U sklopu Ustrojbene jedinice predškolskog odgoja djece pri Osnovnoj školi Stjepana Radića u Čaglinu, trenutno djeluje jedna mješovita skupina djece predškolske dobi i mlađe predškolske dobi što nije dostatno za sve potrebe koje imamo. Projektom u koji krećemo i za čiju realizaciju smo ostvarili sufinanciranje, kapaciteti će se značajno povećati i bit će stvoreni uvjeti za otvaranje nova dva dnevna boravka od kojih će jedan služiti za smještaj 12 djece jasličkog uzrasta te drugi za smještaj 20 djece vrtićkog uzrasta.

Općina Čaglin

OIB: 29083729254
Načelnik: Dalibor Bardač

Adresa

Kralja Tomislava 56 E,
34350 Čaglin
Požeško-slavonska
Hrvatska

Kontakt

Email: info@opcina-caglin.hr
Telefon: 034/221-017
Fax: 034/221-127
Web: http://www.opcina-caglin.hr

Radno vrijeme

ponedjeljak – petak od 7:00 do 15:00 sati
dnevni odmor od 10:00 do 10:30 sati

matični ured: od 7:00 do 15:00 sati ponedjeljkom samo