Odobrena sredstva za dogradnju vrtića

S adrese Ministarstva znanosti i obrazovanja na adresu Općine Čaglin stigla je izuzetno pozitivna vijest za najmlađe žitelje, a svakako i za njihove roditelje. U okviru „Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, drugi Poziv“ iz programa Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, općina Čaglin ostvarila je pozitivnu ocjenu prijavljenog projektnog prijedloga.

Za dogradnju postojećeg Dječjeg vrtića u Čaglinu odobreno je gotovo 325 tisuća eura čime će se osigurati infrastrukturni i materijalni kapaciteti za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području Općine Čaglin.

 U sklopu Ustrojbene jedinice predškolskog odgoja djece pri Osnovnoj školi Stjepana Radića u Čaglinu, trenutno djeluje jedna mješovita skupina djece predškolske dobi i mlađe predškolske dobi što nije dostatno za sve potrebe koje imamo. Projektom u koji krećemo i za čiju realizaciju smo ostvarili sufinanciranje, kapaciteti će se značajno povećati i bit će stvoreni uvjeti za otvaranje nova dva dnevna boravka od kojih će jedan služiti za smještaj 12 djece jasličkog uzrasta te drugi za smještaj 20 djece vrtićkog uzrasta.

About the author /


Keyboard Shortcuts

g then h → home Go to front page
g then l → login Go to login page
g then d → dashboard Go to admin dashboard
g then c → comment Go to comment edit page
g then t → themes Go to themes page
g then p → plugins Go to plugins page
g then u → users Go to users page
g then s → settings Go to settings page
? → help Toggle the help area
/ → search Focus the search box
d → debug Toggle the debug bar
r → reload Reload the current page
e → edit Edit current post
p then a → post all All post listing
p then n → post new Create new post
Shift + p then a → page all All page listing
Shift + p then n → page new Create new page
Promjeni veličinu fonta
Kontrast