VOZILO ZA KOMUNALNE POTREBE

Caglin-53

ČAGLIN – Općina Čaglin ranije je za potrebe tamošnjeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva dobila na poklon od Vlade Tirola u Austriji vatrogasno vozilo, a ovih dana Austrijanci su ponovo pokazali svoju plemenitost i dobročinstvo darujući Čaglinčanima kombinirano vozilo „Wolkswagen“ za potrebe komunalne službe. To je plod višegodišnje suradnje općine sa Vladom Tirola i već prilikom isporuke vatrogasnog vozila dogovoreno je da će im darivati ovo za komunalnu namjenu.
Riječ je o vozilu koje ima dvostruku kabinu za putnike, te tovarni sanduk tako da ćemo ga koristiti za potrebe tvrtke „Komunalac“-kazao nam je načelnik općine Čaglin Dalibor Bardač, koji je sa izaslanstvom općine bio na putu u Austriju kako bi dopremili darovano vozilo.

Tvrtka „Komunalac“ nakon ovog posjeta općinskog čelništva Austriji bogatija je i za vrijednu kosilicu koja je također dopremljena iz te susjedne zemlje. Naime, tamošnja tvrtka „Viking“ darivala im je kosilicu u vrijednosti oko 2,5 tisuće eura koja će se koristiti za kosidbu javnih površina u čaglinskom kraju.

About the author /